Ledning

Ledande befattningshavare

peter-astrom

Peter Åström

CEO Nordic Leisure AB

Peter är VD- och koncernchef för Nordic Leisure sedan november 2015 och har suttit i bolagets styrelse sedan 2013. Han har lång erfarenhet av ledande positioner inom olika företag, bland annat som VD för Scanditoy, Alga och Entraction Holding. Han har även under sju år arbetat inom mediekoncernen Schibsted, bland annat som ansvarig för Aftonbladet Nya Medier, Hierta Venture och Finnmer. Peter är styrelseledamot i ett flertal bolag inom Nordic Leisure gruppen, samt i Elias Software AB och Sportway AB.

leonid-nezgoda

Leonid Nezgoda

CEO Lifland Gaming Group

Leonid började sin karriär inom spelindustrin redan i början av 2000-talet, och har sedan dess haft en rad befattningar som bland annat Managing Director Platform and Operations på Entraction och Global Director of Operations and Services på IGT.

Jevgenij Levin

Jevgenij Levin

CTO – Chief Technical Officer

Jevgenij har varit verksam i spelbranschen sedan 2005 och har tidigare arbetat på företag som Entraction och IGT. På Nordic Leisure ansvarar Jevgenij för teknik och utveckling och är placerad på vårt kontor i Tallinn.

Peter Eliasson

Peter Eliasson

CPO – Chief Product Officer

Peter har arbetat med onlinespel sedan 2006 på företag som Betsson, Pinnacle och IGT. I rollen som CPO har Peter produktansvar för Nordic Leisures varumärken. Peter är svensk men har mestadels arbetat utomlands i bland annat Estland och Curaçao, och är numera placerad på vårt kontor i Riga.