Ledning

Ledande befattningshavare

peter-astrom

Peter Åström

CEO Nordic Leisure AB

Peter har lång erfarenhet av ledande positioner, bland annat som VD för Scanditoy AB, Alga AB, Entraction Holding AB. Han har även under sju år arbetat inom mediekoncernen Schibsted, bland annat som ansvarig för Aftonbladet Nya Medier, Hierta Venture och Finnmer.

leonid-nezgoda

Leonid Nezgoda

CEO Lifland Gaming Group

Leonid började sin karriär inom spelindustrin redan i början av 2000-talet, och har sedan dess haft en rad befattningar som bland annat Managing Director Platform and Operations på Entraction och Global Director of Operations and Services på IGT.

meir-roimy

Meir Roimy

CFO – Chief Financial Officer

Meir är civilekonom och har över 10 års erfarenhet från branschen bland annat från sina tidigare anställningar hos Playtech och Superbet. På Nordic Leisure ansvarar Meir för bolagsgruppens ekonomi-, finans-,legala- och HR avdelningar, med placering på vårt kontor i Riga.

Jevgenij Levin

Jevgenij Levin

CTO – Chief Technical Officer

Jevgenij har varit verksam i spelbranschen sedan 2005 och har tidigare arbetat på företag som Entraction och IGT. På Nordic Leisure ansvarar Jevgenij för teknik och utveckling och är placerad på vårt kontor i Tallinn.

Peter Eliasson

Peter Eliasson

CPO – Chief Product Officer

Peter har arbetat med onlinespel sedan 2006 på företag som Betsson, Pinnacle och IGT. I rollen som CPO har Peter produktansvar för Nordic Leisures varumärken. Peter är svensk men har mestadels arbetat utomlands i bland annat Estland och Curaçao, och är numera placerad på vårt kontor i Riga.